מתכון פתיתים מתובל, לראשונה בישראל ללא גלוטן

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
Email
WhatsApp
dsc_0005.jpgpetitim

כולם אוהבים פתיתים, התוספת שכובשת ילדים וגם אותנו המבוגרים. מהיום גם חולי צליאק יכולים לאכול וליהנות! בשורה נפלאה לאלו שאינם יכולים לאכול גלוטן ולעוד מאות אלפי ישראלים המעוניינים במוצרי בריאות ללא גלוטן. חברת “בר-אל” מהמובילות בישראל ליצור מוצרים ללא גלוטן פיתחה והשיקה לראשונה פתיתים טעימים לא גלוטן במרקם והכנה דומה לאלו שמקמח ואתם נהנים. תומר בר-מאיר, סמנכ”ל החברה, ציין כי “בר-אל” משקיעה מאמץ רב בפיתוח מוצרים ללא גלוטן שיהיו דומים ככל האפשר למוצר המקורי, המכיל גלוטן. מוצר הפתיתים החדש הוא פיתוח ייחודי וחדשני של בר-אל, המטרה היא לאפשר לחולי צליאק ולרגישים לגלוטן לנהל אורח חיים רגיל, עד כמה שניתן”נוסף לעובדה שהמוצר נטול גלוטן, הוא גם ללא תוספת סוכרללא שומן טראנסכולסטרול, חומר משמר, לקטוז וקזאין. הפתיתים מוצעים ב- 2 צורות – קוסקוס ואורז.

המצרכים למתכון:

3 כפות שמן זית זית

1 בצל קטן קצוץ דק

1 כף אורגנו יבש

1 כפית כמון

1 שקית פתיתים  בצורת אורז/ פתיתים ללא גלוטן של חב בר- אל

1 כפית מלח שטוחה

1/2 כפית פלפל שחור

1/4 כפית כורכום

כף אבקת מרק עוף/ טעם עוף

 אופן ההכנה:

מחממים שמן בסיר רחב, מוסיפים את הבצל הקצוץ ומטגנים עד לקבלת גוון זהבהב.

מוסיפים אורגנו, כמון, ופתיתים מערבבים היטב ומטגנים 3-2  יוצקים מים (כמות המים מופיעה על גב האריזה ) לשקית גדולה מוסיפים 4 כוסות מים מערבבים מתבלים במלח ,פלפל שחור וכורכום.

מכסים ומביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים עד לספיגת הנוזלים. מכבים את הלהבה בוחשים ומשאירים בסיר מכוסה כ-5 דקות. מגישים לצד מנת הבשר.

כמות סועדים:  ל-6-4 מנות , רכישת פתיתים ללא גלוטן  כשר פרווה בהשגחת הרב לנדא. להשיג: רשת שופרסל (במתחמי green), עדן טבע מרקט, ניצת הדובדבן ובחנויות הטבע ברחבי הארץ.

פתיתים. צילום - אופיר בן טל פתיתים ללא גלוטן   צילום – אופיר בן טל

מחיר: 14.50 ₪ למשקל של 250 גרם.   לפרטים באתר הבית – www.BarelLife.co.il

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
Email
WhatsApp

הצטרפו עכשיו
לקבלת המלצות והטבות ישירות למייל

מתעניינים בקשר ישיר וקבוע?... הצטרפו גם לאינסטגרם!

פוסטים אחרונים