רות ברונשטיין, מתכון השבוע, פסטה קציצות עדשים וירקות אנטיפסטי.106il ישראל לייף סטייל מגזין קולינריה

מתכון: סלט פסטה כוסמין אורגני, עם קציצות עדשים, אנטיפסטי ושלל גבינות.

מתכון טעים ובריא במיוחד! הכל מחומרים איכותיים!  סלט פסטה מקמח כוסמין מלא(המיוצר מכל חלקי הגרעין) ואורגני של חברת תבואות, ירקות קלויים אנטי פסטי, קציצות עדשים שחורות אורגניות, ושלל פרורי גבינות חצי קשות של מחלבת בארי, לטבעוניים או לנמנעי לוקטוז כמוני, מומלץ להחליף/לערבב עם תחליף גבינת משו משו.

החמרים: חצי חבילת פסטה של תבואות מכוסמין אורגני מלא(באריזה כ 500 גרם מחיר 22 ש"ח)

לאנטי פסטי: פלפל אדום חתוך לפרוסות, חבילת פטריות , בצל חתוך לפרוסות, 1/4 קלו שעועית רחבה סינית, עלי ריחן, שני שום טרי, שמן זית,

לקציצות: ביצה, כף פירורי לחם, חצי שקית/כוס עדשים שחורות קטנות, מלח, 3 טבליות שום כתוש דורות, צרור כוסברה קצוץ, כפית כורכום. מלח פלפל שחור, גזר.

משו משו, תחליף פרורי גבינה טבעוני, מכיל סידן, ללא לוקטוז, כולסטורול,

משו משו -, מכיל סידן, ללא לוקטוז, כולסטורול.

 

מחלבת בארי -גבינת גררית מסוג גאוודה טעימה ואיכותית

מחלבת בארי -גבינת גררית מסוג גאוודה טעימה ואיכותית

הגבינות לפסטה: שלל גבינות חצי קשות של מחלבת בארי מגורדות בכוס, ניתן לשלב גבינת סחף מסוג מנצ'נגו עם גבינת גררית מסוג גאודה של מחלבת בארי או לערבב גבינת רוקפור בארי עם תחליף גבינות לרגישי לוקטוז משומשו, פירורי תחליף גבינה לפיצה. אני נוהגת לערבב לכל מנת פסטה פרורי גבינות משובחות, המעניקות לאוכל ארומה וטעם עשיר במיוחד.

רות ברונשטיין, מתכון השבוע, פסטה קציצות עדשים וירקות אנטיפסטי.106il ישראל לייף סטייל מגזין קולינריה

רות ברונשטיין, מתכון השבוע, פסטה קציצות עדשים וירקות אנטיפסטי.

הכנת הפסטה: הרתחת סיר מים עם כף מלח, הכנסת הפסטה ובשול עד להתרככות הפסטה (כ 8 דקות), העברה למסננת, שטיפה במים קרים והעברה לכלי.

הכנת הקציצות: השריית העדשים השחורות בקערה כשעה, שטיפה וסינון והעברת העדשים לבישול בתוך סיר מים וכף שמן, בתוספת גזר מגורד, לבשל כ 20 דקות עד להתרככות העדשים, להוריד מהאש לקרר. להכניס לקערה את העדשים יחד עם כל שאר החמרים והתבלינים, לערבב יחד לעיסה.

-לחמם את התנור לכ 220 מעלות.

עד לחימום התנור, בינתיים להכין קציצות ולהניח על התבנית. בתבנית נוספת אחרת להניח את שלל ירקות האנטי פסטי ומעליהם לזלוף שמן זית ומלח גס.

להכניס לתנור למעלה את תבנית הירקות ולמטה באמצע את תבנית הקציצות כשמעליה ניר כסף.

הערות: ניתן לטגן את הקציצות  בשמן זית עם וואק ומעל להניח את הירקות לאידויי, אני אישית מעדיפה מטוגן.

לצילחות המנה: להניח פסטה, חצי מכמות פרורי גבינה שבחרתם, מעל ירקות האנטי פסטי, קציצות, ומעל לפזר את שאר חתיכות פרורי הגבינה החצי שמנה שבחרמו, עלי ריחן לקישוט וטעם, בתיאבון!! אפרופו כל המוצרים שיש לי נרכשו בשופרסל הכי זול להערכתי מכל הרשתות שיווק!!!

רות ברונשטיין, מתכון השבוע, פסטה קציצות עדשים וירקות אנטיפסטי.106il ישראל לייף סטייל מגזין קולינריה

מתכון השבוע, פסטה קציצות עדשים עם ירקות אנטיפסטי ושלל גבינות חצי קשות

לחצו מכאן לתחרות מתכון האורז העיראקי?  למוצרים חדשים על המדף? לשייק פירות אורגני ?

  , , , , ,


כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *